Küçükçekmecespor zor da olsa kazanmayı bildi

Küçükçekmecespor zor da olsa kazanmayı bildi
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Küçükçekmecespor zor da olsa kazanmayı bildi

İstanbul Süper Amatör 8. Grup’ta ligin 5. Haftasında Küçükçekmecespor Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda konuk ettiği Beykoz Çavuşbaşıspor’u 3-1’lik galibiyetle geçerek ligde ikinci galibiyet ve üç puanı alan takım oldu.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kadir Akpınar, Özgür Öztürk ve Can Karahan hakem triosu yönetti.

Küçükçekmecespor’a galibiyeti getiren goller 25. dakikada Harun, 38. dakikada Batuhan ve 65. Dakikada Şehmuz’dan geldi. Beykoz Çavuşbaşıspor dirençli bir oyun ortaya koysa da güçlü rakibine yenilmekten kurtulamadı. Ligde ikinci galibiyetini alan yeşil-beyazlılar puanını 6’ya çıkardı

Maç sonunda açıklama yapan Küçükçekmecespor teknik direktör Halil İbrahim Toy, zorlu bir maç oynadıklarını kaydederek, “ Maçın 20. dakikasına kadar karşılıklı mücadele eden iki takım maçını izledik. Bu dakikadan itibaren biz daha çok maçı isteyen taraf olduk ve maçı kazanması bildik. Oyuncularımın hepsini kutluyorum” dedi.

Haber / Yılmaz Aktepe










HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ