Feneryoluspor sezonu sezonu noktaladı

Feneryoluspor sezonu sezonu noktaladı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Feneryoluspor sezonu sezonu noktaladı

İstanbul U17/B Ligi 31. Grup’ta sezonun son haftasında Feneryoluspor, Kartal Yunus Stadı’nda karşılaştığı Fikirtepespor’u 2-0 mağlup ederek sezonu galibiyetle kapattı.

Teknik Sorumlu Emin Kaya yönetiminde sahaya çıkan Feneryoluspor, son haftaya hem prestij hem de gelecek sezonun planlaması açısından önemli bir karşılaşma gözüyle bakıyordu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçta oyunun ikinci yarısında baskısını artıran Feneryolu ekibi, 55. dakikada Batın Alat, 65. dakikada ise Doruk Bostancıoğlu ile bulduğu gollerle mücadeleyi 2-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Kaleci Performansı damga vurdu

Feneryoluspor’un file bekçisi Yiğit Can Karagöz, karşılaşma boyunca yaptığı kritik kurtarışlarla adeta takımının gizli kahramanı oldu. Fikirtepespor’un tehlikeli ataklarını başarıyla önleyen genç kaleci, tribünlerden de büyük alkış aldı. Özellikle ilk yarının son dakikalarında art arda gelen pozisyonlarda yaptığı refleks kurtarışlar maçın kırılma anlarında belirleyici oldu.

Oyun Disiplini ve Taktik üstünlük

Maç boyunca takım olarak disiplinli bir görüntü sergileyen Feneryoluspor, orta saha hakimiyetini elinde tutarak rakibine fazla alan bırakmadı.

Teknik sorumlu Emin Kaya’nın öğrencileri, ikinci yarıda oyunun temposunu artırarak sonuca gitmeyi başardı. Kanat organizasyonları ve savunma arkası koşularla pozisyonlar üreten ekip, rakibin direncini kırarak 10 dakikada bulduğu iki golle maçı kopardı.

Gelecek sezona umutlu bakıyorlar

Bu galibiyet, Feneryoluspor’un ligdeki puan durumuna büyük ölçüde etki etmese de takım moral ve motivasyon açısından sezonu olumlu kapatmasını sağladı.

Genç oyuncuların gelişimi, teknik heyetin taktik disiplini ve ortaya konan mücadeleci ruh; gelecek sezon için önemli sinyaller verdi.

Teknik Sorumlu Emin Kaya, maç sonrasında yaptığı kısa açıklamada, “Oyuncularımız sezon boyunca büyük bir gelişim gösterdi. Bugünkü galibiyet, bunun bir ödülü oldu. Gelecek yıl daha güçlü döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber : Murat Nazik










HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ