Küçükçekmecespor ilk yarıda kazandı

Küçükçekmecespor ilk yarıda kazandı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Küçükçekmecespor ilk yarıda kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ikinci hafta maçında Küçükçekmecespor Beşyüzevlerspor’u 1-0 mağlup etti.

İBB Florya Şenlikköy Stadında yoğun güvenlik altında oynanan maçı BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı ve İstanbul 3.Bölge Milletvekil adayı Mehmet Cem Özel, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Emre Alageyik, Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, Yükselen Mimaroba Spor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel, Bİ İnsan Dernek Başkanı Naser Serbest, Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanlarından Abdullah Kaya, Bektaş Davutoğlu’nun yanı sıra çok sayıda sporsever izledi.

Klasman Grubu ilk maçında Taçspor’a mağlup olan Küçükçekmecespor, grubun güçlü takımlarından Beşyüzevlerspor karşısınnda 17. Dakikada Koray Şengül’ün attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ise gol arayışlarını sürdüren Küçükçekmecespor bir türlü aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 galip ayrılan takım oldu. Yeşil-beyazlı oyuncular karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştı.

Haber /  Yılmaz Aktepe
















 

HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ