Ihlamurkuyu Birlikspor galibiyetle başladı

Ihlamurkuyu Birlikspor galibiyetle başladı
İstanbul Amatör Ligleri U16 Ligi 48. Grupta şampiyonluk hedefi ile sezonun ilk maçına çıkan Ihlamurkuyu Birlikspor, deplasmanda karşılaştığı Bağlarbaşıspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonlukta iddialı olduğunu gösterdi.
Hamdi Yaşar Yönetiminde Selimiye Stadına Bedirhan Doğan, Mehmetcan Kayalı, Ahmet Eren Özkan, Kaan Polat, Canberk Boz, Arda Ataş, Batuhan Şengül, Eyüp Ensar Tosun, Emran Bakzade, Bedirhan Kusuni ve Muhammet Talha Değerli onbiri ile çıkan Ihlamurkuyu Birlikspor İlk yarıyı 15. dakikada Eyüp Ensar Tosun’un güzel golü ile 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya skor avantajı ile çıkarak baskılı bir oyun sergileyen Ümraniye temsilcisi, 55.dakikada Arda Ataş’ın golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı.
Maçın son bölümlerinde ev sahibi ekipten Yiğit Emre Yaşa’nın attığı gol maçın sonucunu belirledi.
Bağlarbaşı 1 – 2 Ihlamurkuyu Birlikspor
Ihlamurkuyu Birlikspor gelecek hafta evinde Pendik Harmanderespor’u misafir ederken, Bağlarbaşıspor deplasmanda Tuzla Anadoluspor ile karşılaşacak.
Futbolamator.com









