Kayışdağıspor rekorlarla şampiyon oldu

Kayışdağıspor rekorlarla şampiyon oldu
İstanbul U13 Ligi 56. Grup’ta yenilgisiz lideri Kayışdağıspor, sezonun son maçında deplasmanda Ataşehir Barbaros Spor Kulübü ile karşılaştı.
Tribünlerin ful dolu olduğu karşılaşmada rakibini 4-0 mağlup eden Kayışdağıspor, şampiyonluğunu ilan etti.
İBB Esatpaşa Stadında oynanan mücadelenin ilk yarısını Kayışdağıspor, 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda sahanın hakimi olan konuk ekip farkı açarak sahadan 4-0’lık üstünlükle ayrılarak grubun şampiyonu oldu.
Kayışdağıspor’u şampiyonluğuna taşıyan golleri maçın yıldızı Onur Muhammet Şapaloğlu (2), Deniz Eyidoğan ve Atacan Ramazan attılar.
Teknik Sorumlu Şenol Şişik ve Antrenör Zafer Temurlenk yönetiminde şampiyonluk parolası ile başlayan Kayışdağıspor, oynadığı 14 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlikle ve yenilgi yüzü görmeden 38 puanla grubun şampiyonu oldu.
Rekorlarla gelen şampiyonluk
Şampiyonluğunu ilan eden Turuncu Yeşilliler, oynadığı 14 maç sonunda rakip fileleri 52 defa havalandırarak grubun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 6 golle de en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdiler.
Grubun gol kralı Kayışdağıspor’dan
Kayışdağıspor’un yetenekli oyuncularından ve gol yollarının etkili ismi Onur Muhammet Şağaloğlu attığı 20 golle grubun gol kralı oldu.
Şenol Şişik : Bu başarı hepimizin
Teknik Sorumlu Şenol Şişik maç sonunda yaptığı açıklamada şampiyon olan oyuncularını kutlayarak “ Sezon başı koyduğumuz hedef doğrultusunda şampiyon olan her biri birbirinden yetenekli oyuncularımı yürekten tebrik ediyoruz. Bir teşekkürde yağmur çamur demeden her maçımızda bizleri destekleyen kıymetli velilerimize ediyoruz. Bu şampiyonluk büyük Kayışdağıspor ailesine hayırlı olsun. Bu başarı hepimizin ” Dedi.
Haber : Murat Nazik










