Reklam

Tuzla Orhanlıspor’da Mücahit Özdemir ve Ekibi Görevinden Ayrıldı

Tuzla Orhanlıspor’da Mücahit Özdemir ve Ekibi Görevinden Ayrıldı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Tuzla Orhanlıspor’da Mücahit Özdemir ve Ekibi Görevinden Ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 9.Grup takımlarından Tuzla Orhanlıspor Teknik Sorumlusu Mücahit Özdemir ve ekibi görevinden ayrıldığını açıkladı.

2025-2026 sezonu başında maddi sıkıntılarla mücadele eden ve bir dönem satışı gündeme gelen Tuzla temsilcisi, daha önce Süper Amatör Lig’de şampiyonluk ve Play-Off heyecanı yaşadığı tecrübeli teknik adam Mücahit Özdemir ile anlaşmıştı.

Kısıtlı bütçe ve dar kadroya rağmen sezonun ilk yarısında önemli bir başarıya imza atan Özdemir yönetimindeki ekip, güçlü rakiplerin yer aldığı grubu Gölcükspor’un ardından ikinci sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Ancak devre arasında yaşanan oyuncu ayrılıkları ve ekonomik zorluklar, takımın ikinci yarı performansını olumsuz etkiledi. Yaşanan sürecin ardından Özdemir, görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

Mücahit Özdemir : Kısıt bütçeye rağmen başarılı olduk

Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “BAL’da ilk sezonunda kümede kalma hedefiyle anlaştığımız Tuzla Orhanlıspor ile çok kısıtlı bütçe ve kadroya rağmen sezonun ilk yarısını; Gölcükspor, Darıca GB, Sultanbeyli Belediye ve Hendekspor gibi yüksek bütçeli ve köklü kulüplerin bulunduğu grupta Gölcükspor’un ardından ikinci sırada tamamladık.

Elde ettiğimiz bu başarı, futbolcularımızın transfer teklifleri almasına ve aramızdan ayrılmasına neden oldu. Zaten dar olan kadromuzu yenileyemememiz maddi ve manevi motivasyon kaybına yol açtı. Bunun sahaya yansımaması mümkün değildi.

Takımın yeni bir yüze ve yeni bir heyecana ihtiyacı olduğunu düşünerek, yönetimimizin önünü açmak adına; kümede kalma hedefiyle başladığımız sezonda takımı Play-Off hattının 3 puan gerisinde bırakarak teknik direktörlük görevimden ekibimle birlikte istifa ediyorum.

Kalan maçlarda başarılar dilerim

Bu süreçte yanımızda olan Kulüp Başkanımız Sayın Tahir Özden’e, yönetim kurulumuza ve birlikte çalıştığım futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kalan 8 maçta Play-Off barajının aşılacağına inancım tam. Tuzla Orhanlıspor’a başarılar diliyorum.” Dedi.

Ligde Play-Off hattının 3 puan gerisinde bulunan Tuzla Orhanlıspor’da yönetimin kısa süre içerisinde yeni teknik heyeti açıklaması bekleniyor.

Haber : Murat Nazik










HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ