Bulgurluspor Sömestr Cup’ta Sancaktepe Ziganaspor şampiyon oldu!

Bulgurluspor Sömestr Cup’ta Sancaktepe Ziganaspor şampiyon oldu!
Bulgurluspor tarafından ilki düzenlenen Sömestr Cup Turnuvası’nda büyük bir heyecan yaşandı.
Bulgurluspor, Sancaktepe Ziganaspor, Vadispor ve Esenevler takımlarının katıldığı turnuvada 2016-2017 doğumlu futbolcular forma giydiler.
Başından sonuna kadar müthiş maçlara sahne olan maçta Sancaktepe Ziganaspor, tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk yaşadı ve turnuvanın zirvesine çıkmayı başardı. Bordo Mavililer gösterdiği üstün performansla hem sahada hem de tribünlerde büyük alkış aldı.
Keleş : Bulgurluspor’a teşekkür ederiz
Ziganaspor’un şampiyonluğu, hem kulüp hem de taraftarları için unutulmaz bir anı oldu. Finaldeki zaferle birlikte, takımın oyuncuları ve teknik heyeti büyük bir coşkuyla kupayı kaldırarak, Sancaktepe’yi gururlandırdı. Turnuvada sergiledikleri mükemmel oyunla adından söz ettiren Sancaktepe Ziganaspor’un Altyapı Sorumlusu Tolunay Keleş, ” Böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Bulgurluspor Kulübüne, Başkan Yardımcısı İsa Coşkun, Teknik Sorumluları Ahmet Danış ve Emine Yılmaz hocalarıma verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olan takımımı yürekten kutluyorum. Takım olarak çok iyi bir uyum sağladık ve bu zafer de emeğimizin karşılığı oldu. Bu şampiyonluk, hem genç oyuncularımız hem de kulübümüz için büyük bir motivasyon kaynağı olacak” dedi.
Bulgurluspor, İlk Sömestr Cup Turnuvasını başarıyla gerçekleştirdi
Bulgurluspor, kendi tesislerinde düzenlediği ve geleneksel hale getirmeyi planladığı Sömestr Cup Turnuvası’nın ilkini büyük bir coşku ve katılım ile tamamladı. Turnuva, sporseverler ve kulüpler arasındaki dostluk bağlarını pekiştiren bir organizasyon olarak hafızalara kazındı.
Coşkun : Katılan tüm dost kulüplere teşekkür ediyorum
Bulgurluspor Kulüp Başkan Yardımcısı İsa Coşkun, turnuvanın büyük bir başarıyla tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendi tesislerimizde düzenlediğimiz ve geleneksel olarak her yıl gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz turnuvanın ilkini yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Katılımın yüksek olması bizi çok mutlu etti. Katılan tüm dost kulüplere, izlemeye gelen sporseverlere ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Turnuvanın gerçekleşmesinde büyük özveri ile çalışarak, emekleri olan kıymetli kulüp hocalarımız Ahmet Danış ve Emine Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvanın şampiyonu olan Sancaktepe Ziganaspor Kulübünü, teknik ekibini ve futbolcularını tebrik ediyorum. Onların başarıları, turnuvamızın ne kadar kaliteli bir platform haline geldiğini gösterdi. Önümüzdeki sezon yine görüşmek üzere, tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Haber : Murat Nazik





























