Abdullatif Talha Uzun takımından ayrıldı

Abdullatif Talha Uzun takımından ayrıldı
Sezon başı yeniden anlaştığı Kağıthanespor ile 12 maça çıkan yetenekli orta saha oyuncusu Abdullatif Talha Uzun takımından ayrıldığını açıkladı.
Her iki ayağınıda mükemmel kullanan 2008 doğumlu oyuncu, orta sahada görev yaparken, yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor.
17 yaşındaki yetenekli oyuncu Abdullatif Talha Uzun “ Kağıthanespor ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayım. Bundan sonraki maçlarında Kağıthanespor’a üstün başarılar dilerim. Hakkımızda hayırlısı olsun “ dedi.
Abdullatif Talha Uzun kimdir?
Futbola 2017 yılında Kağıthanespor altyapısında başlayan Abdullatif Talha Uzun, 3 sezon yeşil sarılı formayı giyerek Altyapı eğitimini aldı. Ardından Okmeydanı Fetihspor, Yıldız Kanaryalar, Okmeydanı Fetihspor ve son iki sezondur Kağıthanespor formalarını giydi.
Futbolamator.com












