Taçspor iç transferde 6 isimle anlaştı

Taçspor iç transferde 6 isimle anlaştı
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan ekiplerinden Taçspor, iç transferde Teknik Direktör Emir Barlas’ın raporları doğrultusunda 6 ismi kadrosunda tuttu.
Taçspor Teknik Direktörü Emir Barlas, yeni sezon öncesinde umutlu bir açıklama yaptı. Barlas, “Öncelikle yeni sezonun tüm amatör camiaya hayırlı olmasını diliyorum. Yenilenmiş ve iddialı bir kadro ile yeni sezon çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz öncelikle şampiyon olmaktır ve bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyorum. Bize sadece inanmak ve çalışmak düşüyor. Yaptığımız kampta eski ve yeni futbolcu arkadaşlarımızı kaynaştırarak şampiyonluğa oynayan bir ekip olacağız” şeklinde konuştu.
Şile kampında konuşan 6 futbolcu “ Mutlu olduğumuz ve arkadaş ortamının üst seviyede olduğu Taçspor ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” şeklinde bir açıklama yaptılar.
Sarı Kırmızılı Ataşehir temsilcisinin iç transferde anlaştığı isimler şunlardır.
Eser Yayla (sağbek), Ali Kemal Yükseker (orta saha), Muhammed Apuhan (ön libero ), Recep Arınç (kaleci ), Suat Gündüz (solbek ), Emirhan Nevzat Aydın (orta saha).
Haber : Murat Nazik












