İFA Spor’da Hakan Çobanoğlu dönemi

İFA Spor’da Hakan Çobanoğlu dönemi
TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan İFA Spor’da Teknik direktörlük görevi için Erzurumspor yardımcı hocası olan Hakan Çobanoğlu ile anlaşma sağlandı.
2024-2025 sezonunda güçlü bir kadro kurmak isteyen Kırmızı-Beyazlıların yeni teknik direktörü olan Hakan Çobanoğlu, Kulüp binasında, Kulüp Başkanı Süphan Özkan ve yönetimin katıldığı törende sözleşme imzaladı.
İmza sonrası açıklamalarda bulunan İFA Spor Kulüp Başkanı Süphan Özkan , Öncelikle yeni Teknik direktörümüzü Hakan Çobanoğlu hocamıza hoş geldin diyorum. Hakan Çobanoğlu hocamız daha önce kendini ispatlamış deneyim donanıma sahiptir. Deneyim ve tecrübelerini kulübümüze aktararak faydalı olacağına inandığımız için kulübümüzün başına getirdik kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum.
Başkan Özkan 2024-2025 Futbol sezonu aynı şekilde hedefimiz bir ok misali hedefimiz şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluk parolasını dillendiren Özkan, camianın birlik ve beraberliğiyle başarıya ulaşacaklarını vurguladı.
Hakan Çobanoğlu ‘da yaptığı açıklamasında İFA Sporu çok yakından takip ediyordum camia ve taraftarları olan çok büyük bir kulüp imza öncesi tesisleri gezdim ve gördüm İFA Spor profesyonel lige herşeyi ile hazır. İFA Spor’un beklentisi ve üst liglere duyulan özlemin farkında olduklarını belirterek, birlik beraberlik ile profesyonel lige taşımak olacaktır ifadelerine yer verdi.
Haber : Yılmaz Aktepe












