Aslan Yuvaya döndü

Aslan Yuvaya döndü
Son olarak özel bir protokol ile transfer olduğu Koşuyoluspor ile şampiyonluk yaşayan ön libero İdris Sefa Aslan daha önce şampiyonluk yaşadığı Süper Amatör Lig ekibi Çekmeköyspor ile yeniden anlaştı.
Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğunu takımında mutlak görmek istediği yetenekli oyuncu İdris Sefa Aslan, orta sahada ön liberoda görev yaparken, hırslı mücadeleci yapısı ve 90 dakika bitmeyen enerjisi ile tanınıyor.
Oynadığı bir çok takımla şampiyonluk yaşayan 20 yaşındaki İdris Sefa Aslan’ın kariyerinde Akademi Liginde 50 maçı 2 golü ve TFF 3. Ligde 5 maçı bulunuyor.
Çekmeköyspor Kulüp Tesislerinde Başkan Sevim Serbest, Sportif Direktör Fatih Albaşkara ve Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğu’nun hazır bulunduğu törenle imzayı atan İdris Sefa Aslan “Bir çok takımla adımın anılmasına rağmen tercihimi yuvam gibi gördüğüm, şampiyonluk yaşadığım Çekmeköyspor’dan yana kullandım. Önceki sezonlarda olduğu gibi forma giyeceğim maçlarda Çekmeköyspor’un başarısı için elimden geleni fazlası ile yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Transferimde emeği geçen başta Sevim Serbest Başkanıma, Sportif Direktörümüz Fatih Albaşkara’ya ve Özgür Ataçocuğu hocama çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.
İdris Sefa Aslan kimdir?
Futbola 2015 yılında Yeni Kandıraspor altyapısında başlayan yetenekli oyuncu buradaki başarılarının ardından Sancaktepespor ve Sancaktepe Belediyespor altyapısına transfer oldu. Akademi Liginin her kategorisinde başarılı olan İdris Sefa Aslan daha sonra Çekmeköyspor, Acıbademspor, Çekmeköyspor ve Koşuyoluspor formalarını giydi. Başarılı oyuncu 2024-2025 sezonunda yeniden Çekmeköyspor’un başarısı için mücadele edecek.
Haber : Murat Nazik











