Ekim Can Karakuş Taçspor’dan ayrıldı

Ekim Can Karakuş Taçspor’dan ayrıldı
Son iki sezondur Taçspor forması ile attığı gollerle takımını önce Süper Amatör Lige, ardından Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde büyük pay sahibi olan ve Taçspor forması ile 2 sezonda 37 gole imza atan forvet ve kanat oyuncusu Ekimcan Karakuş Taçspor’dan ayrıldığını açıkladı.
Oynadığı bir çok takımda şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Ekim Can Karakuş yaptığı açıklamada “ Önce Gol kralı olarak SAL’a ardından BAL’a çıkma sevinci yaşadığım Taçspor ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayım. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Taçspor’a üstün başarılar dilerim. Her zaman yanımızda bulunarak destek olan Taçspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlumuz Selçuk Azeri’ye çok teşekkür ederim.“ dedi.
Oynadığı takımların hücum gücünü arttıran başarılı oyuncu güçlü fiziği, hava topu üstünlüğü ve son vuruşlardaki ustalığı ile tanınıyor.
Ekim Can Karakuş kimdir ?
Futbola 2000 yılında Ziraat Bankasıspor Altyapısında başlayan 1987 doğumlu oyuncu, daha sonra Enerji Bakanlığı ve Kepez Belediyespor formasını giydi. Kepez’de profesyonel olan oyuncu Kırıkhanspor ve Kemerspor 2003 takımlarında Profesyonel oynadıktan sonra Payasspor ile amatöre dönüş yaptı. Payasspor ve Kepez Belediyespor ile şampiyonluk yaşayarak 3.Lige çıkma sevinci yaşayan başarılı forvet Sultanbeyli Belediyespor, Paşabahçespor, Beykoz 1908, Taşdelenspor, İstanbul Mesudiyespor, TED İstanbul Koleji, Kartal Bulvarspor, Küçükyalı Yelkenspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Kepez Belediyespor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ve Taçspor formalarını giydi.
36 yaşındaki tecrübeli oyuncunun kariyerinde Türkiye Kupasında 1 maçı 1 golü, TFF 3. Ligde 52 maçı 10 golü ve BAL’da 37 maçı 15 golü bulunuyor.
Haber : Murat Nazik











