Dudulluspor farkını gösterdi

Dudulluspor farkını gösterdi
Türkiye Şampiyonası U18 Ligi İstanbul Elemeleri 4. Grup takımlarından Dudulluspor, ligin ikinci maçında karşılaştığı Eroğluspor’u farklı mağlup etti.
İlk maçta rakibi Gazi Mahallesispora 2-1 mağlup olan Dudulluspor ikinci maçında Zeytinburnu temsilcisi Eroğluspor’u 4-0’lık sonuçla geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Kağıthane Yeşilcespor Tesislerinde oynanan mücadeleyi Kısmet Tosun, Vasfiye Elçi ve Mehmet Özer hakem triosu yönettiler.
Mücadeleye hızlı başlayan takım Ümraniye temsilcisi oldu. Sahaya iyi yayılarak, alanları çok iyi kontrol eden, savunmayı ve hücumu birlikte doğru şekilde yapan Dudulluspor ilk yarıyı Osman Can Toptaş, Enes Harun Karaarslan ve Osman Furkan Demirci’nin golleri ile 3-0 öne tamamladı.
İkinci yarıya skor avantajı ile çıkarak oyuncu değişiklikleri yapan Dudulluspor, son bölümlerde Burkay Öztel’in attığı golle maçın sonucunu belirledi 4-0.
Dudulluspor gelecek hafta grup lideri Beykoz İdman Yurdu ile karşılaşırken, Eroğluspor Kurtköyspor ile karşılaşacak.
Tükenmez : Özgüvenimiz yerine geldi
Dudulluspor Teknik Sorumlusu Nuri Tükenmez maç sonu yaptığı açıklamada “ İlk maçta çok kötü oynadık ve Gazi Mahallesine 2-1 yenilerek şampiyonaya iyi başlamadık. Bu maç ise ilk maçtan farklı bir kadro ile çıkarak üstün bir oyun sergiledik ve birbirinden güzel 3 duran top golü ile rakibimizi 4-0 mağlup ettik. Bu galibiyetle takımımız özgüveni yerine geldi. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda alacağımız galibiyetlerle yükseleğimize inancım tamdır. Maçın son dakikalarında el parmağı kırılan Furkan’a çok geçmiş olsun dileklerimi iletir, bir an önce aramıza dönmesini temenni ederim “ dedi.
Futbolamator.com













