Çekmeköy Bld. Alemdağspor Genç takımı İncesu’ya emanet

Çekmeköy Bld. Alemdağspor Genç takımı İncesu’ya emanet
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da U18 takımının başına A takım futbolcularından Berk İncesu getirildi.
Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’dan yapılan açıklamada “ Kulübümüz, yeni sezon yapılanma doğrultusunda A Takım Teknik Sorumlumuz Aydın Dursun’un bilgisi dahilinde, Altyapımızdan yetişerek A takım forması giyen ve bilgi birikimine inandığımız 1998 doğumlu Berk İncesu ile U18 takımı için Antrenörlük görevi için anlaşmaya varmıştır. Yeni görevinde başarılar dileyerek, her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileriz.” denildi.
Kırmızı Beyazlı ekibin U18 Takımında görev yapacak olan Berk İncesu yaptığı açıklamada “ Altyapısında yetiştiğim ve A Takımında forma giyerek bir çok kez şampiyonluk yaşadığım semtimin takımı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Altyapısında U18 Takımı Antrenörü olarak göreve başladım. İlk amacımız elimizden geldiğince amatör ruh ile almış olduğumuz eğitimler neticesinde, işimizi en başarılı şekilde yaparak, Türk futboluna nitelikli sporcular, Türk toplumuna da ahlaklı, karakterli bireyler kazandırmak olacaktır. Çıktığımız bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Beni bu göreve layık gören başta Tuncay Meriç Başkanıma, Genel Kaptanım Özgür Meriç’e ve bende ayrı yeri olan çok değerli hocam Aydın Dursun’a çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Yeni sezonun tüm kulüpler ve futbolcular için hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
Haber : Murat Nazik












