Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor sıkı çalışıyor

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor sıkı çalışıyor
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor sıkı çalışıyor

İstanbul Süper Amatör Lige iddialı hazırlanan ekiplerden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor yeni sezon hazırlıklarına Alemdağ Stadı’nda yaptığı idmanlarla hazırlanıyor.

2022-2023 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı beyazlılar, Teknik Sorumlu Aydın Dursun yönetiminde haftanın 5 günü çalışarak hazırlıklarına devam ediyor.

1-2 Ekim tarihlerinde başlayacak olan lig öncesinde, geçen sezonki kadrosundan ayrılan oyuncuların yerine yetenekli oyuncuları monte eden Çekmeköy temsilcisinde parola şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselmek.

Haftanın son antrenmanı Teknik Sorumlu Aydın Dursun’un saha içi toplantısı ile başladı. Ardından yapılan ısınma ve düz koşular ile devam eden antrenman, istasyon ve güç çalışmaları ile sona erdi.

Başkan Tuncay Meriç ve Yönetim Kurulu oyunculara sürpriz yaptı

Antrenmanın son bölümlerinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç ve Yönetim Kurulu sahaya gelerek Teknik Sorumlu Aydın Dursun’dan takımın son durumu hakkında bilgiler alarak idmanı takip ettiler.

Yönetim Kurulundan Baklava süprizi

Yaklaşık 90 dakika süren antrenmanın bitimi ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Pasadan Cafe’nin sahipleri Kaan Ataçoğlu ve Ramazan Şeker getirdikleri 2 tepsi Baklava süprizi ile neşeli geçen idmanı tatlandırmış oldular.

Meriç : Benim olduğum yerde başarı olur

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç Antrenman sonrası Teknik Sorumlu  Aydın Dursun ile birlikte Alemdağ Stadı Lokalinde futbolcular ile kısa bir toplantı yaptı. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un geçmişten gelen önemli bir misyonu olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Tuncay Meriç, yeni sezona yönelik hedeflerinin en azından Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak olduğunu belirterek, “Hedefimizi belirledik ve bundan sonra da çalışmalarımızı buna yönelik olarak sürdüreceğiz. Geçmiş başarıların özlemiyle görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” dedi. Futbolcular ile ilk kez bir araya gelen Başkan Meriç “ Sportif yönden de başarılara imza atarak şampiyon olmak istiyoruz. Ancak şampiyonluğu sadece şampiyon olmak için değil Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Benim olduğum yerde her zaman başarı olur. Öncelikle Aydın Dursun hocama, ekibine ve siz değerli futbolcu kardeşlerime güveniyorum, çok çalışarak, elele vererek ve kenetlenerek şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum“ dedi.

‘Kaliteli bir kadroya sahibiz’

Çok kısa süre olmasına rağmen kaliteli bir kadro kurduğunun altını çizen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un başarılı Teknik Sorumlusu Aydın Dursun “ Bütçemize uygun, uyumlu ve çalışkan oyuncuları kadromuza katarak şampiyonluk hedefi ile çalışmalarımıza başladık. Her takımın olduğu gibi bizim de hedefimiz Bölgesel Amatör Lige yükselmektir. Bütün hedefimiz ve çalışmamız bu yönde, buna göre takviyeler yaptık ve kadromuzu daha da güçlendirdik. Allah nasip ederse önce şampiyon olarak klasman grubuna, oradanda Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşacağımıza inanıyorum.“

“Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor BAL’ı hak ediyor”

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını vurgulayan 54 yaşındaki Teknik Adam şunları kaydetti: 1-2 Ekim’de başlayacak olan sezonun ilk maçına kadar yapacağımız kamp ve hazırlık maçları ile lige hazırlanacağız. Başarılı olmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bizleri her imkanı sağlayan Başkanımız Tuncay Meriç ve Yönetim Kuruluna sonsuz teşekkür ederim. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor camiasıyla ve geçmişi ile Bölgesel Amatör Ligde oynamayı hak etmiştir. Biz de bu ligde oynamak için birbirinden kaliteli takımların yer aldığı grupta başarılı olmak istiyoruz. Biz mücadelemizi vereceğiz, gerisi takdir ilahi” dedi.

Haber : Murat Nazik




















HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ