Ataşehir Arenaspor çalışmalarını sürdürüyor

Ataşehir Arenaspor çalışmalarını sürdürüyor
İstanbul 2. Amatör Lig takımlarından Ataşehir Arenaspor’da yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
12 Mart’ta başlayacak 2. Amatör Lige iddialı hazırlanan Ataşehir temsilcisi yeni açılan Esatpaşa tesislerinde ilk antrenmanını yaparak çalışmalarına devam etti. 16 futbolcunun katıldığı Antrenman tempolu koşularla başlarken, çabukluk ve hız çalışmaları ile devam etti. Son bölümde yapılan güce dayalı çalışmalarda futbolcuların hırslı oldukları görüldü.
Kırmızı Siyahlı Ataşehir ekibi son oynadığı hazırlık maçında 1. Amatör Lig takımlarından Sarıgazispor karşısında mükemmel bir futbol oynayarak iddiasını ortaya koydu.
Uçar : Genç takım oyuncularıma güveniyorum
Ataşehir Arenaspor Kulüp Başkanı Orhan Uçar yaptığı açıklamada “ Ligin başlamasına sayılı günler kala çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. U18 Liginde kıl payı şampiyonluğu kaçıran takımımızla A takım maçlarımıza çıkacağız. Genç bir kadro ile şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Gençlerimize ve Teknik ekibimize güvenimiz tamdır. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diler sakatlıksız bir sezon dilerim. Ataşehir Arenaspor Yönetimi olarak yeni faaliyete giren Esatpaşa Spor Tesislerini tüm amatör Kulüplere açarak antrenman yapmamıza imkan sağlayan başta İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, Ataşehir Belediye Bakanımız Battal İlgezdi’ye ve Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı, Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanımız Ekrem Köse’ye sporcularım adına çok teşekkür ederim “ dedi.
Murat Nazik














