Resmi açıklamadan önce eşi sosyal medyadan transferini duyurdu

Resmi açıklamadan önce eşi sosyal medyadan transferini duyurdu
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Resmi açıklamadan önce eşi sosyal medyadan transferini duyurdu

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Boyabat1868 Spor Kulübü, Teknik Direktör olarak Metin Günay ile anlaştı.

Transferi, kulübün resmi açıklamasından önce Metin Günay’ın eşinin sosyal medya paylaşımından duyurması, kulüple arasında tatlı bir diyaloğa dönüştü.

Teknik Direktör Metin Günay’ın eşi Duygu Günay sosyal medya hesabından, “Vedalardan daha zoru veda etmek zorunda olduğunu bilmekmiş. Yolun açık olsun güzel adam, bu sezon Rabbim utandırmasın inşallah,” paylaşımı yaptı.

Paylaşımın altına yorum yapan Boyabat1868 Spor Kulübü resmi hesabı,” Bu veda bir başarının ilk adımıdır. Duygu yenge, eşin emin ellerde Türkiye’nin en güzel şehirlerinin bir tanesinde olacak, için rahat olsun,” diyerek Metin Günay transferini duyurdu.

Kulüp daha sonra yaptığı resmi açıklamada, yeni teknik direktörleri Metin Günay ile hedeflerinin 3. Lig olduğunu belirtti.

Futbolamator.com

HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ