Yedikulespor’dan önemli transferler

Yedikulespor’dan önemli transferler
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yedikulespor’dan önemli transferler

Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Yedikulespor, zorlu haftalar öncesinde kadrosuna çok önemli takviyeler yaptı.

Turuncu-Beyazlı Fatih ekibinin Başkan Vekili Ozan Derya, İstanbul 1. Amatör Ligde şampiyon olan Yeni Ufukspor’dan 1984 doğumlu orta saha Aytaç Şahinkaya ve 1996 doğumlu kanat oyuncusu Abdullah Dalkılıç ile yine 1. Amatör Ligde şampiyon olan Haliçspor’un 1990 doğumlu santraforu Volkan Arslan ile anlaşma sağladıklarını ve bu 3 futbolcunun da teknik direktör Aras Köksal’ın şans vermesi durumunda istanbul Bafra maçında sahada olacaklarını açıkladı.

Yedikulespor için tüm imkanlarını seferber ettiğini ifade eden Fatih ekibinin Başkan Vekili, bir transfer daha yaparak Yedikulespor camiasına ve taraftarına verdiği sözü tutacağını belirtti.

Son transferin de şampiyon bir takımdan yapılacağına vurgu yapan Başkan Vekili Ozan Derya, “Bizler yönetim olarak görevimizi her zaman olduğunu yine eksiksiz yaptık, artı söz sırası futbolcularda. Bu takım bu sene ligde kalacak ve gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig için mücadele verecek” ifadesini kullandı.

Öte yandan ligde 17 puanla 9. Sırada yer alan Yedikulespor’da Ferzan Cebe ve Berk Bozkurt, teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda performanslarındaki düşüş nedeniyle kadro dışı bırakıldılar.

Derviş Ay

HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ