Oğuzhan Çakır yuvaya döndü

Oğuzhan Çakır yuvaya döndü
Geçtiğimiz sezon hem Adalarspor hem de Samandıragücü formasıyla önemli başarılara imza atan tecrübeli sol bek Oğuzhan Çakır, 2025-2026 sezonu için yeniden Adalarspor ile anlaşarak yuvaya döndü.
1998 doğumlu olan Oğuzhan Çakır, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Adalarspor ile İstanbul 1. Amatör Lig’de başarılı bir grafik çizmiş, takımıyla birlikte Süper Amatör Lig’e yükselme sevinci yaşamıştı.
Ligin ikinci yarısında ise transfer olduğu Samandıragücü’nde şampiyonluk ipini göğüsleyerek sezonu çifte şampiyonlukla kapatmayı başarmıştı.
27 yaşındaki Oğuzhan Çakır, sürati, güçlü fiziği ve özellikle sol kanattaki etkili bindirmeleri ile tanınıyor. Hem savunmada hem hücumda katkı sağlayabilen Oğuzhan, tecrübesi ve sahadaki disipliniyle genç oyunculara da örnek gösteriliyor.
Adalarspor Kulüp Tesislerinde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Haydar Karasu, Sportif Direktör Fırat Küfeci ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yeni sezon formasıyla objektiflere poz veren Oğuzhan, duygularını şu sözlerle paylaştı: “Yabancısı olmadığım, evim gibi gördüğüm Adalarspor ile yeniden anlaşarak formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu transfer sürecinde bana güvenen ve emeği geçen başta Başkanımız Haydar Karasu olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim. Yeni sezonun kulübümüz ve camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.
Oğuzhan Çakır kimdir?
Pendikspor altyapısında futbol eğitimini alan 26 Yaşındaki solbek, daha sonra sırası ile Pendik Güllübağlar, Bulvarspor, İstanbul Kartal Belediyespor, Dolayobaspor, Atlasspor, Ümraniye İnkilapbirspor, Sapanbağlarıspor, Marmara Karayollarıspor, Yeniköyspor, Adalarspor ve Samandıragücü takımlarında oynadı.
Oynadığı bir çok takımda şampiyonluk yaşayan oyuncunun kariyerinde Akademi Liginde 66 maçı ve BAL’da 1 maçı bulunuyor.
Haber : Murat Nazik












