Reklam

Eren Melih Doğan Samandıragücüspor’da

Eren Melih Doğan Samandıragücüspor’da
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Eren Melih Doğan Samandıragücüspor’da

2024-2025 sezonunda iddialı takım kurarak dikkatleri üzerine çeken Samandıragücüspor, dış transferde bombayı patlattı.

Sarı Mavililer son olarak Adalarspor ile şampiyonluk yaşayarak takım kaptanlığı yapan 1994 doğumlu  Eren Melih Doğan ile anlaştı.

Samandıragücüspor Teknik Sorumlusu Lokman Ergen’in raporları doğrultusunda anlaşılan 31 yaşındaki Eren Melih Doğan orta sahada ön libero pozisyonunda görev yapıyor.

Kariyerinde 9 BAL maçı bulunan tecrübeli oyuncu orta sahadaki çalışkanlığı, hırsı, mücadeleci yapısı ve 90 dakika bitmeyen enerjisi ile tanınıyor.

Samandıragücüspor Kulüp tesislerinde Başkan Ali Doğan’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan Eren Melih Doğan “ Bir çok takımla adımın anılmasına rağmen tercihimi şampiyonluk hedefi olan Samandıragücü’nden yana kullandım. Forma giyeceğim maçlarda Samandıragücüspor’un başarısı için elimden geleni fazlası ile yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Transferimde emeği geçen başta Ali Doğan Başkanıma ve Lokman Ergen Hocama çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Eren Melih Doğan kimdir?

Futbola 2005 yılında Kartalspor altyapısında başlayan 1994 doğumlu oyuncu, daha sonra sırası ile Kartal Çavuşoğluspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, İstanbul Kartal Belediyespor, Gülsuyuspor, Ataşehir Çamolukspor, Kartalgücüspor, Küçükyalı Yelkenspor, 1923 Esenkentspor, Küçükçekmecespor, Küçükyalı Yelkenspor, Paşabahçespor ve Adalarspor takımlarının formalarını giydi.

Haber : Murat Nazik








HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ