Reklam

Balkanspor yönetimi futbolculara iftar verdi

Balkanspor yönetimi futbolculara iftar verdi
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Balkanspor yönetimi futbolculara iftar verdi

İstanbul 2.Amatör lig10.Grupta şampiyonluk yarışı veren İstanbul Balkanspor’un yöneticileri ve futbolcuları iftarda bir araya geldi.

Oynanan maç sonrası İstanbul Balkanspor yöneticilerden Salim Kırıcı’ya ait olan Görele pide salonunda verilen iftar yemeğine kulüp Başkanı Tamer Arslan, As Başkan Sabri Koyuncu, Genel Kaptanı Naser Serbest yöneticilerden İsa Uzun, Hatay Çimen, Mithat Ercan, Ramazan Adiler, teknik direktör Murat Batmaz  ve futbolcular katıldı.

Programda futbolcularla tek tek sohbet eden Başkan Arslan, yaptığı konuşmada, gençlere sahip çıkmanın önemini vurguladı. ” Onlar geleceğimiz, spor bu anlamda birleştirici bir etken. Sporcularımızın karşılaşmalarda centilmence mücadele edeceğine, başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Oyuncularımıza oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum. Sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” tuttukları oruçlarını ve duaları kabul olsun dedi.

Haber / Yılmaz Aktepe










HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ