Yeşilova Esnafspor 1 Ağustos’ta topbaşı yapıyor

Yeşilova Esnafspor 1 Ağustos’ta topbaşı yapıyor
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yeşilova Esnafspor 1 Ağustos’ta topbaşı yapıyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor, yeni sezon hazırlıklarına 1 Ağustos’ta başlayacak.

Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş , nezdinde yeni bir yapılanmaya giden Yeşil Beyazlı ekip teknik heyetin raporu doğrultusunda iç ve dış transferde birçok futbolcuyu kadrosuna kattı.

Ulaş : Para ile şampiyon olunmuyor

Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş şampiyonluk hedefiyle çıktıkları yeni sezonda hazırlıkların 1 Ağustos’ta başlayacağını ifade ederek, tüm taraftarları bu sezon yanlarında görmek istediklerini söyledi. Ulaş ayrıca “ Küçükçekmece Yeşilovalıların özlediği bir takım kurmak istiyoruz. Para ile şampiyon olunmuyor. Eğer para ile şampiyon olunsa Fenerbahçe her sene şampiyon olurdu. Mümkün olduğunca tasarruflu bir takım kuracağız. Hocanın eksik gördüğü yerlere nokta transferler yapacağız. Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor’un başarısı için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu destek sadece maddi destek olarak düşünülmemeli, maddi destek kadar manevi destek de gerekli. Bunun için tüm Küçükçekmece Yeşilovalıların desteğine ihtiyacımız olacak. Destek bekliyoruz.”dedi.

Yılmaz Aktepe








HABERİ PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ