Sultanbeylispor’dan mucize galibiyet

Sultanbeylispor’dan mucize galibiyet
İstanbul 1. Amatör Lig 20. Grup’ta Sultanbeylispor, 2-0 geriye düştüğü maçta Hekimbaşıspor’u uzatma bölümünde bulduğu iki golle 3-2 yendi.
Sultanbeyli Belediye Stadı’nda oynanan ve Sinan Demir’in yönettiği maçın ilk yarısını Ümraniye temsilcisi Hekimbaşıspor 32’de Uğur Güler ve 34’te Tayfun Kurt’un golleriyle 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda ev sahibi Sultanbeylispor 72’de Isaac Ntaah’ın attığı golle umutlandı. Son bölümde büyük baskı kuran ev sahibi takım uzatma dakikalarında Onur Ulu ile iki gol bularak sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Kırmızı-Beyazlılar böylece ikinci maçlarını da kazandılar. Galip gelmeyi beklediği maçta son bölümde yediği gollerle büyük şok yaşayan Hekimbaşıspor ise ikinci maçından da yenik ayrıldı.
Bu galibiyetle ikinci maçınıda kazanarak 6 puana yükselen Eyüp Koç’un talebeleri gelecek hafta deplasmanda Üsküdar İcadiyespor ile karşılaşırken, Hekimbaşıspor evinde Ataşehirgücü takımını misafir edecek.Ey
Nail Kurt













