İstanbul Esnafspor tek golle kazandı

İstanbul Esnafspor tek golle kazandı
İstanbul 1. Amatör Lig 22. Grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda mağlup olan İstanbul Esnafspor, sahasında ilk maçını kazanan grubun iddialı takımlarından İçerenköy İY. Takımını misafir etti.
90 dakikası büyük çekişme içinde oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazanarak ikinci maçında 3 puanla tanışan takım oldu.
Sultanbeyli Bld. Sahasında oynanan grubun önemli maçını Recep Buğra Demirci, Gürol Çökmez ve Onur Yeke hakem triosu başarılı bir şekilde yönetirken, Ertan Arslantürk mücadelede saha komiseri olarak görev yaptı.
Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçilirken iki denk takımın yakaladığı gol pozisyonlarında sonuca gidilmedi ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle geçildi.
İstanbul Esnafspor ikinci yarıda baskılı oynadı
İkinci yarıya hızlı başlayan takım ev sahibi İstanbul Esnafspor oldu. Yaptığı ataklarla İçerenköy kalesinde gol arayan Sancaktepe temsilcisi baskılı oynadığı ikinci yarıda aradığı golü ikinci yarıda oyuna giren Efe Tuğla ile 79. Dakikada buldu.
Kalan sürede ve uzatma bölümünde skoru korumayı bilen İstanbul Esnafspor zorlu mücadeleyi tek golle kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.
Bu galibiyetle ilk 3 puanını alan Fırat Yolcu’nun talebeleri gelecek hafta deplasmanda Özkaracaahmetspor ile karşılaşırken, 3 puanda kalan İçerenköy İ.Y. takımı evinde İdealtepespor’u misafir edecek.
Murat Nazik




















MAÇ ÖNCESİ TAKIM FOTOĞRAFLARI VE BAŞKA FOTO VARMI ?